Wij doen het nét even wat anders

De zekerheid van een goede beloning en uitstekend personeel

Een uitzendbureau met een onderscheidende werkwijze

Hesselink B.V. is in 2017 opgericht met de overtuiging dat wanneer wij er echt werk van maken, zowel de medewerkers als werkgevers tevreden zijn waardoor beide partijen een duurzame oplossing geboden wordt.
Wij doen dat door veel aandacht te besteden aan onze persoonlijke binding met zowel de werkzoekende als de werkgever. Zo zorgen we ervoor dat elke medewerker goed in het nieuwe team past. Door daarnaast zorgvuldig te selecteren op inzet, motivatie en vaardigheden en daar vervolgens de juiste beloning tegenover te zetten, ontstaat een perfecte match: de uitzendkracht ervaart veel werkplezier en de werkgever is tevreden over het werk dat verricht wordt.

Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels prachtige bedrijven tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Ons doel was een soort familiesfeer te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt. Dat is eigenlijk letterlijk gebeurd doordat vrienden en familieleden elkaar continu aanbevelen naar Hesselink B.V. te gaan. De gemoedelijke sfeer waarbij wij uitzendkrachten niet als een ‘nummer’ zien maar hen beschouwen als onze eigen collega, draagt bij aan de positieve resultaten die wij dagelijks boeken.


Oprichter Luuk Hesselink

Al op jonge leeftijd begon Luuk Hesselink, naast zijn opleiding Dier- en Veehouderij, te werken in de agrarische sector. Daar ontdekte hij de enorme vraag naar personeel in deze sector. Dit was voor hem de reden om actie te ondernemen en daarom werd Hesselink B.V. gestart. Wat begon met het onderbrengen van enkele vrienden bij bedrijven die om personeel verlegen zaten, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig uitzendbureau dat opereert in diverse sectoren en streeft naar persoonlijk contact, goede relaties en uitstekend personeel!


Persoonlijke binding en transparantie

Met een jong team dat zich actief inzet groeit Hesselink nog steeds door. Transparantie en persoonlijke binding staan daarbij voorop, evenals korte lijnen en flexibiliteit. Wij ondersteunen bedrijven in hun werkzaamheden en proberen de kwaliteit van hun arbeid te waarborgen.

Vrijblijvend een afspraak maken? Bel +31 644744855 of maak gebruik van onderstaand formulier.Direct informatie opvragen

Meer weten over ons bedrijf? Vul het formulier in of bel +31 644744855