Wij doen het nét even wat anders

De zekerheid van een goede beloning en uitstekend personeel

Een uitzendbureau met een onderscheidende werkwijze

Hesselink B.V. is in 2017 opgericht met de overtuiging dat wanneer wij er echt werk van maken, zowel de medewerkers als werkgevers tevreden zijn waardoor beide partijen een duurzame oplossing geboden wordt.
Wij doen dat door veel aandacht te besteden aan onze persoonlijke binding met zowel de werkzoekende als de werkgever. Zo zorgen we ervoor dat elke medewerker goed in het nieuwe team past. Door daarnaast zorgvuldig te selecteren op inzet, motivatie en vaardigheden en daar vervolgens de juiste beloning tegenover te zetten, ontstaat een perfecte match.

Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels prachtige bedrijven tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Ons doel was een soort familiesfeer te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt. Dat is eigenlijk letterlijk gebeurd doordat vrienden en familieleden elkaar continu aanbevelen naar Hesselink B.V. te gaan. De gemoedelijke sfeer waarbij wij uitzendkrachten niet als een ‘nummer’ zien maar hen beschouwen als onze eigen collega, draagt bij aan de positieve resultaten die wij dagelijks boeken.


Persoonlijke binding en transparantie

Met een jong team dat zich actief inzet groeit Hesselink nog steeds door. Transparantie en persoonlijke binding staan daarbij voorop, evenals korte lijnen en flexibiliteit. Wij ondersteunen bedrijven in hun werkzaamheden en proberen de kwaliteit van hun arbeid te waarborgen.

Vrijblijvend een afspraak maken? Bel +31 644744855 of maak gebruik van onderstaand formulier.Direct informatie opvragen

Meer weten over ons bedrijf? Vul het formulier in of bel +31 644744855