Personeel gezocht in Twente?

Wij selecteren op kwaliteit, vaardigheden en motivatie

Goede werknemers gezocht in Twente?


Zoekt u een uitzendbureau dat zorgvuldig selecteert op vaardigheden, inzet en kwaliteit? Die betrokken is bij haar klanten en personeel? Waar de lijntjes kort zijn en die u écht ontzorgd? Dan bent u aan het juiste adres.

Vrijblijvend kennismaken?

Échte ontzorging

Ontzorging betekent bij ons méér dan het vinden van ‘extra handjes’. Wij zorgen voor gemotiveerde en ambitieuze medewerkers die weten wat ze moeten doen. Echte doorpakkers dus. Wij selecteren op een goede werkhouding, de benodigde vaardigheden en vakkennis en de juiste match met uw team. Wij bieden personeel voor elke branche. Door ons grote netwerk vinden we altijd het juiste personeelslid dat perfect bij uw bedrijf past. Voor ons is het vooral van belang dat u snel en doeltreffend geholpen wordt.

Waarom een uitzendbureau inzetten?

Goed personeel vinden is een tijdrovende en lastige klus. Het inschakelen van een uitzendbureau voor uw nieuwe medewerker(s) heeft veel voordelen.

Tijdwinst

Van het opstellen van een vacature tot en het voeren van sollicitatiegesprekken… het kost veel tijd. Door de werving en selectie aan ons over te laten, bespaart u veel tijd en hoofdbrekens.

Flexibiliteit & kostenbesparing

U kunt uitzendkrachten inzetten op de momenten dat uw bedrijf de extra handen nodig heeft. Daarmee bespaart u op salariskosten. Bovendien bent u niet verplicht tot loondoorbetaling bij ziekte.

Perfecte lange termijn-oplossing

Het inhuren van een uitzendkracht geeft u alle gelegenheid om te zien of deze het werk naar behoren uitvoert en goed past binnen uw team. Dat is ook de reden dat bijna 50% van alle uitzendkrachten uiteindelijk een vast dienstverband krijgt.

Minder administratie

Alle administratieve verplichtingen zoals de afdracht aan de Belastingdienst en het maken van jaaropgaven, geeft u uit handen aan ons uitzendbureau. U ontvangt slechts een maandelijkse factuur. Hierin zijn de loonkosten en een marge voor onze diensten opgenomen.

Wat onderscheidt Hesselink B.V.?

Bij Hesselink B.V. kennen wij elkaar allemaal en dat heeft een reden. Wij zijn ervan overtuigd dat je goed personeel allen kunt vinden én behouden, door hen te waarderen. Dat uitten wij door middel van een goed loon en extra’s als het verzorgen van werkkleding. Ook onze laagdrempelige non-hiërarchische cultuur wordt door medewerkers als bijzonder prettig ervaren. Hier leest u meer over Hesselink B.V..

Hoe werkt het?

U hoeft enkel door te geven voor welke functies in uw onderneming u personeel zoekt, zodat wij in ons bestand kunnen bekijken welke persoon het beste deze functie kan vervullen. Zoals vermeld zijn wij gevestigd in het mooie Twente nabij Ootmarsum en kunnen wij vanuit de hele regio medewerkers leveren. U kunt bij ons terecht voor personeel voor vakantiewerk, bijbanen, parttime uren of fulltime uren. Wat u ook zoekt aan personeel, bij ons kunt u het vinden! Voor ons is het van belang dat u snel en doeltreffend geholpen wordt. U kunt erop vertrouwen dat wij u goed personeel sturen met de benodigde vakkennis voor uw branche.
Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen!  

Neem contact op

Maandfactuur

Wanneer u een uitzendkracht van ons gebruikt, maken wij elke maand een factuur met een door ons bepaald bedrag. Hierin zijn de loonkosten van de uitgeleverde krachten en een marge voor onze diensten opgenomen. Wij betalen dan de werknemers uit en regelen de hele papierwinkel. U hoeft enkel 1 keer in de maand de factuur over te maken en de rest doen wij voor u.

Meer weten?

Wilt u nog meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen!  

Neem contact op