Zoek jij werk in Twente?

Bij ons ben je meer dan zomaar een uitzendkracht

Zoek jij werk in Almelo, Oldenzaal of omgeving?

Wil jij met plezier naar je werk gaan?  Zoek je een baan waar je goed betaald wordt voor jouw motivatie, inzet en betrokkenheid? En vind je het prettig met een uitzendbureau te werken dat jou als haar eigen medewerker beschouwt? Dan zit je bij Hesselink B.V. goed! En dat zeggen wij niet zelf, maar dat horen wij terug van onze medewerkers…


Neem direct contact op

Bekijk onze vacatures


Tevreden medewerkers gingen jou voor

Bastiaan Nijhuis: “Goed overleg, goede sfeer en goede koffie”

Sanne ter Wal: “Soepel in werktijden en goed loon”

Teun Witvoet: “Luuk Hesselink is een vriendelijke man en tegenover zijn personeel eerlijk en trouw. Hij is altijd vrolijk, maar ook in voor een goed gesprek. Luuk komt zelf ook altijd even kijken hoe het met zijn werknemers gaat”


Reacties zoals hierboven zijn precies de reden waarom wij de afgelopen jaren zo gepassioneerd hebben gewerkt aan ons uitzendbureau. Voor ons staat tevredenheid bij het bedrijf én van de medewerker voorop. Dat betekent dat de medewerker goed beloond moet worden en het naar zijn zin heeft, terwijl het bedrijf tevreden is over de inzet en kwaliteiten.

Werk in de productie, montage, horeca

Wij bieden zowel parttime als fulltime banen aan in verschillende branches. Of je nu graag in de horeca werkt, bij een bouwbedrijf of aan de slag wilt op de boerderij…  wij hebben voor ieder wat wils! Wij zorgen ervoor dat je in een leuk team terecht komt waar je ook echt tussen past.
Het maakt niet uit welke functie je wilt bekleden of in welk vakgebied je inzetbaar bent, bij ons is de kans groot dat je de perfecte baan vindt!

Wist je dat het een fabel is dat je minder verdient bij een uitzendbureau?
Lees vooral verder!

Voordelen van een uitzendbureau

Wist je dat het werken via een uitzendbureau veel voordelen heeft? Het geeft je flexibiliteit doordat je niet aan één bedrijf ‘vastzit’, maar ervaring kunt opdoen bij verschillende bedrijven. Ideaal als je niet zeker weet wat je leuk vindt of wat goed bij jou past. Weet je wel graag wat je wilt dan kan je juist meeliften op ons grote netwerk. Doordat wij ingangen bij prachtige bedrijven hebben, vind je sneller jouw droombaan. Dat betekent dat je niet onnodig onderaan hoeft te beginnen of genoegen moet nemen met werkplekken die niet jouw eerste keus zijn.

En het mooiste is: naast deze voordelen verdien je bovendien evenveel als bij een ‘rechtstreekse’ baan.
Het salaris dat je via een uitzendbureau verdient is zéker niet minder, dat is een fabeltje.

Waarom kies je voor Hesselink B.V.?

Persoonlijke aandacht, dát is waar wij bekend om staan. Bij ons ben je niet zomaar een van de vele uitzendkrachten. Wij doen er alles aan jou te leren kennen en een bedrijf te zoeken waar jouw voorkeur naar uitgaat én waar je ook veel kennis en ervaring op kunt doen. En net zo belangrijk; waar jij je thuis voelt. En wij vinden het belangrijk dat je goed wordt beloond en voorzien jou, indien nodig, van werkkleding.

Wij hebben een laagdrempelige organisatie waar iedereen elkaar kent. Wil je ons nog beter leren kennen? Lees de pagina Over Ons.

Vakantiewerk in Twente

Tijdens je vakantie een centje bij verdienen? Ook voor een vakantiebaan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier meer over vakantiewerk in Twente.

Bij Hesselink B.V. kan je terecht voor:

Vacatures in Almelo | Vacatures in Oldenzaal | Vacatures in Beuningen | Vacatures in Vriezenveen | Vacatures in Denekamp | Vacatures in Weerselo | Vacatures in Tubbergen | Vacatures in Weerselo | Vacatures in Ootmarsum |
Vacatures in Nutter | Vacatures in Vroomshoop