Vakantiewerk en bijbanen in Twente

Bij jij 15 jaar of ouder? Dan hebben wij zeker iets leuks voor jou!

Vakantiewerk

Ben jij 15 jaar of ouder en zou je graag iets bij willen verdienen na schooltijd of tijdens je vakantie? Wij zorgen voor een goede beloning en leuke werkplek. Neem snel contact met ons op want wij hebben genoeg werk voor jou!


Neem direct contact op

Ik zoek een vakantiebaan in Twente

Wil jij graag een vakantiebaantje in de omgeving? Wij bieden jou de mogelijkheid goed te verdienen tijdens je vakantie. Het maakt niet uit welk werk je zoekt, of je ervaring hebt of wat je opleiding is, bij ons is de kans groot dat je perfect vakantiewerk vindt! Wij zijn een uitzendbureau waar de sfeer vriendschappelijk is en wij ervoor zorgen dat jij je thuis voelt in het team. Maak gerust een afspraak, dan kijken we samen wat er voor jou mogelijk is!

Bijbaan gezocht in Twente?

Wij zijn altijd op zoek naar dames en heren vanaf 15 jaar die flexibel inzetbaar zijn. We hebben leuk werk bij o.a. bouwbedrijven, in de horeca en de agrarische sector. Ongeacht je ervaring of opleiding is er altijd een leuke bijbaan voor jou te vinden.

Waarom uitzendbureau Hesselink voor vakantiewerk?

Wij begrijpen dat je graag wat bijverdiend tijdens je vakanties. Zo kun je sparen om zelf lekker op vakantie te gaan, voor je rijbewijs of andere dromen die je hebt. Bovendien doe je ervaring op, wat toekomstige werkgevers altijd prettig vinden! Uitzendbureau Hesselink heeft een groot netwerk van bedrijven, waardoor wij altijd iets vinden dat bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat jij goed wordt beloond voor jouw inzet en het naar je zin hebt op jouw werkplek. Wij besteden dan ook veel aandacht aan persoonlijk contact met jou en met het bedrijf waarvoor jij werkt.

Waarom uitzendbureau Hesselink voor jouw bijbaan?

Zoek jij (met spoed) een leuke bijbaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vacatures in Almelo, Oldenzaal, Ootmarsum, Denekamp en omstreken. Zo kun je in het weekend of na schooltijd goed bijverdienen. Je kunt erop vertrouwen dat we het juiste bedrijf voor jou zoeken, dat past bij jouw voorkeur én waar je ook veel kennis en ervaring op kan doen. Zo bouw je meteen een goed cv op.

Welk vakantiewerk hebben wij voor jou?

Hier vind je een aantal voorbeelden van vakantiebanen die we kunnen bieden. Zoek jij iets anders? Geen probleem, wij kunnen ook gericht voor jou op zoek gaan!

  • Het leggen van zonnepanelen
  • Maai-werkzaamheden voor waterschappen en gemeenten
  • Horeca-medewerker
  • Montage-werkzaamheden
  • Agrarische werkzaamheden (zeer divers)
  • Hovenier
  • Diverse werkzaamheden op de bouw
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Banen bij schilderbedrijven
  • Administratieve banen


Bel mij >